وظایف وفعالیت های اداره تغذیه
وظایف و فعالیتها:
- تهیه برنامه غذایی هفتگی، ماهانه، ایام امتحانات و ایام ماه مبارک رمضان.
- آنالیز غذاهای ارائه شده در سلف ها براساس معیار استانداردهای مربوطه.
- نظرسنجی از دانشجویان در مورد غذاهای توزیع شده و اعمال نظرات آنها در تهیه برنامه غذایی.
- کنترل و نظارت بر مواد اولیه غذایی و نحوه نگهداری آنها در انبارها و سردخانه ها.
- بازدید روزانه از سلفهای مرکزی برادران، خواهران، برق، دامپزشکی و مجتمع خوابگاهی شهدا و خوابگاه ولیعصر (عج) در مراحــــل آماده سازی، پخت و توزیع غذا در جهت کنترل بهداشتی و کیفی آن.
- محاسبه آمار غذاهای توزیع شده و تنظیم صورت وضعیت عملکرد ماهانه پیمانکاران.
- تسویه حساب دانشجویان در شرف فارغالتحصیلی.
- نظارت و بازدیــد از رستورانهای خصوصی (طرح تاک).