شرح فعالیت ها و وظایف کمیته نظارت

تعداد بازدید:۴۲۹۷

منشور اخلاقی کمیته نظارت و ارزیابی:

  • عمل به احکام و موازین دین مبین اسلام
  • رعایت اصل احترام ، امانت داری ، رازداری ، تکریم و حفظ اسرار ارباب رجوع
  • تلاش در جهت استقرار شایسته سالاری با تکیه بر شناسائی و معرفی کارکنان متعهد و متخصص به مدیران ارشد و اجرای دقیق قانون بدون در نظر گرفتن ارتباطات نسبی و سببی
  • تعامل و همکاری با روسای سایر واحدها جهت تحقق اهداف
  • تلاش مجدانه در شناسائی و پیشگیری از آسیب وداشتن آمادگی لازم جهت ارائه اطلاعات و توضیحات کافی و آموزش در هنگام ارائه خدمت
  • پرهیز از اسراف و تبذیر در بیت المال و کوشش در حفظ و نگهداری اموال خدمت گیران در هنگام بازرسی و اجرای قانون را لازمه کار خود می دانیم.
  • در هنگام بازدید خود را ملزم به معرفی دانسته و ارائه کارت شناسائی معتبر (کارت بازرسی) را وظیفه خود می دانیم.
  • شناسائی متخلفان و قانون گریزان و برخورد متناسب و قانونی با آنان
  • بهره مندی از نگرشی کلان و برنامه ریزی متناسب با فن آوری های روز
  • توجه به سه اصل دقت ، سرعت و صحت در بررسی گزارش های رسیده و اطلاع رسانی به موقع
  • موفقیت در دستیابی به اهداف دانشگاه را همان ارائه خدمات مناسب به دانشجویان می دانیم و پرهیز از هر گونه فساد اداری را وظیفه خود می دانیم.
  • همکاران ما در دانشگاه ارزشمندترین منابع هستند.
  • روحیه کار جمعی را در خود تقویت کرده و در انجام فعالیت های گروهی از هر گونه غیبت ، تهمت ، و تضعیف روحیه همکاران جلوگیری خواهیم کرد.

 

 

 

 

 

شرح وظایف کمیته نظارت و ارزیابی:

  • کنترل کیفیت مواد اولیه ی ورودی به سلف های دولتی و خصوصی
  • کنترل بهداشتی محیط سلف های دولتی و خصوصی و همچنین خوابگاههای دانشجویی
  • نظارت بر روند فرایند تهیه و توزیع غذا در سلف های دولتی
  • کنترل رعایت بهداشت فردی کارکنان
  • ارایه پیشنهادهای مقتضی جهت افزایش کیفیت پخت و کاهش ضایعات در سلف های دولتی
  • پیگیری و پاسخگویی به شکایات کیفی دانشجویان
  • نظارت بر اعمال اصول مقررات ایمنی، بهداشتی و انضباطی کار
  • نظارت بر کلیه خدمات ارائه شده توسط عوامل مدیریت امور دانشجویی

بازرسی از سلفها و رستورانهای خصوصی و دولتی دانشگاه:

بازرسی‌های مداوم و سرزده از رستورانهای دانشگاه صورت گرفته و چک لیستهای مربوطه به طور منظم تکمیل گردیده‌اند. از تاریخ 25 شهریور لغایت 1 اسفند ماه 1396 بازدیدهای کمیته بازرسی و نظارت به شرح زیر میباشد:

  • سلف مرکزی برادران: 110 مورد بازرسی
  • سلف مرکزی خواهران: 70 مورد بازرسی
  • سلف برق: 25 مورد بازرسی
  • خوابگاه شهدا: 65 مورد بازرسی
  • رستوران سبحان: 11 مورد بازرسی
  • رستوران کیمیا: 14 مورد بازرسی
  • رستوران ریحان: 10 مورد بازرسی
  • رستوران گلها: 11 مورد بازرسی

لازم به ذکر است بنا بر نتایج حاصل از چک لیستهای تکمیل شده برای هر رستوران امتیازبندی انجام گرفته و در صورت کسب نمره مناسب امکان ادامه فعالیت برای پیمانکار مربوطه فراهم خواهد شد.

 

کنترل کیفی مواد غذایی استفاده شده در رستورانها:

امور دانشجویی دانشگاه تبریز جهت بررسی علمی‌تر و ارائه گزارشات معتبر اقدام به خرید دستگاهها و تجهیزات کنترلی مواد غذایی با مدرنترین تکنولوژی روز دنیا نموده است که در زیر به آنها اشاره می‌گردد:

  • دستگاه تست سریع میکربی: جهت شناسایی میزان آلودگی سطوح وسایل و تجهیزات و مواد غذایی
  • دستگاه تست روغن: جهت کنترل زمان مناسب برای تعویض روغن به خصوص در غذاهای سرخ کردنی
  • دماسنج نفوذی: جهت کنترل دمای داخلی محصولات منجمد
  • دستگاه بریکس متر
  • ترازوی دقیق: جهت کنترل وزن مواد غذایی، میوه و دسر
  • رطوبت سنج و دماسنج: جهت کنترل وضعیت انبارها و سردخانه ها

 

دستگاههای کنترل بهداشتی، کمی و کیفی مواد غذایی و آشپزخانه‌ها

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۳۹۷