شرح فعالیت ها و وظایف کمیته نظارت
منشور اخلاقی کمیته نظارت و ارزیابی:
- عمل به احکام و موازین دین مبین اسلام
- رعایت اصل احترام ، امانت داری ، رازداری ، تکریم و حفظ اسرار ارباب رجوع
- تلاش در جهت استقرار شایسته سالاری با تکیه بر شناسائی و معرفی کارکنان متعهد و متخصص به مدیران ارشد و اجرای دقیق قانون بدون در نظر گرفتن ارتباطات نسبی و سببی
- تعامل و همکاری با روسای سایر واحدها جهت تحقق اهداف
- تلاش مجدانه در شناسائی و پیشگیری از آسیب وداشتن آمادگی لازم جهت ارائه اطلاعات و توضیحات کافی و آموزش در هنگام ارائه خدمت
- پرهیز از اسراف و تبذیر در بیت المال و کوشش در حفظ و نگهداری اموال خدمت گیران در هنگام بازرسی و اجرای قانون را لازمه کار خود می دانیم.
- در هنگام بازدید خود را ملزم به معرفی دانسته و ارائه کارت شناسائی معتبر (کارت بازرسی) را وظیفه خود می دانیم.
- شناسائی متخلفان و قانون گریزان و برخورد متناسب و قانونی با آنان
- بهره مندی از نگرشی کلان و برنامه ریزی متناسب با فن آوری های روز
- توجه به سه اصل دقت ، سرعت و صحت در بررسی گزارش های رسیده و اطلاع رسانی به موقع
- موفقیت در دستیابی به اهداف دانشگاه را همان ارائه خدمات مناسب به دانشجویان می دانیم و پرهیز از هر گونه فساد اداری را وظیفه خود می دانیم.
- همکاران ما در دانشگاه ارزشمندترین منابع هستند.
- روحیه کار جمعی را در خود تقویت کرده و در انجام فعالیت های گروهی از هر گونه غیبت ، تهمت ، و تضعیف روحیه همکاران جلوگیری خواهیم کرد.
شرح وظایف کمیته نظارت و ارزیابی:
- کنترل کیفیت مواد اولیه ی ورودی به سلف های دولتی و خصوصی
- کنترل بهداشتی محیط سلف های دولتی و خصوصی و همچنین خوابگاههای دانشجویی
- نظارت بر روند فرایند تهیه و توزیع غذا در سلف های دولتی
- کنترل رعایت بهداشت فردی کارکنان
- ارایه پیشنهادهای مقتضی جهت افزایش کیفیت پخت و کاهش ضایعات در سلف های دولتی
- پیگیری و پاسخگویی به شکایات کیفی دانشجویان
- نظارت بر اعمال اصول مقررات ایمنی، بهداشتی و انضباطی کار
- نظارت بر کلیه خدمات ارائه شده توسط عوامل مدیریت امور دانشجویی
بازرسی از سلفها و رستورانهای خصوصی و دولتی دانشگاه:
بازرسیهای مداوم و سرزده از رستورانهای دانشگاه صورت گرفته و چک لیستهای مربوطه به طور منظم تکمیل گردیدهاند. از تاریخ 25 شهریور لغایت 1 اسفند ماه 1396 بازدیدهای کمیته بازرسی و نظارت به شرح زیر میباشد:
- سلف مرکزی برادران: 110 مورد بازرسی
- سلف مرکزی خواهران: 70 مورد بازرسی
- سلف برق: 25 مورد بازرسی
- خوابگاه شهدا: 65 مورد بازرسی
- رستوران سبحان: 11 مورد بازرسی
- رستوران کیمیا: 14 مورد بازرسی
- رستوران ریحان: 10 مورد بازرسی
- رستوران گلها: 11 مورد بازرسی
لازم به ذکر است بنا بر نتایج حاصل از چک لیستهای تکمیل شده برای هر رستوران امتیازبندی انجام گرفته و در صورت کسب نمره مناسب امکان ادامه فعالیت برای پیمانکار مربوطه فراهم خواهد شد.
کنترل کیفی مواد غذایی استفاده شده در رستورانها:
امور دانشجویی دانشگاه تبریز جهت بررسی علمیتر و ارائه گزارشات معتبر اقدام به خرید دستگاهها و تجهیزات کنترلی مواد غذایی با مدرنترین تکنولوژی روز دنیا نموده است که در زیر به آنها اشاره میگردد:
- دستگاه تست سریع میکربی: جهت شناسایی میزان آلودگی سطوح وسایل و تجهیزات و مواد غذایی
- دستگاه تست روغن: جهت کنترل زمان مناسب برای تعویض روغن به خصوص در غذاهای سرخ کردنی
- دماسنج نفوذی: جهت کنترل دمای داخلی محصولات منجمد
- دستگاه بریکس متر
- ترازوی دقیق: جهت کنترل وزن مواد غذایی، میوه و دسر
- رطوبت سنج و دماسنج: جهت کنترل وضعیت انبارها و سردخانه ها
دستگاههای کنترل بهداشتی، کمی و کیفی مواد غذایی و آشپزخانهها